• Dorpsstraat 46
  • 5835 AJ Beugen.

Wandafwerking

Glasweefselbehang / Glasvliesbehang

Glasweefselbehang heeft een hoge duurzaamheid en is scheuroverbruggend. De eigenschappen van Glasweefselbehang maken deze wandbekleding tot een veelgevraagde methode voor het afwerken van wanden in vooral nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden en bij renovatieprojecten. Glasweefselbehang is verkrijgbaar in verschillende structuren, of juist glad. Te schilderen in alle mogelijke trendy kleuren!

Papierbehang

In nieuwbouwwoningen maar vooral in de al wat langer bestaande woningen, wordt voor het afwerken van de wanden vaak gekozen voor papierbehang. U kunt hier uit vel varianten kiezen, een klassiek behang, extreem, structuur, figuur of posterbehang De mogelijkheden zijn zeer ruim.

Vinylbehang

Behang met een vinyl toplaag wordt veel toegepast in kantoren, trappenhuizen, kinderdagverblijven en verzorgingstehuizen. Daar waar de kans groot is dat er ‘vingers op de muur komen’. Het enorme voordeel van vinylbehang is namelijk dat het 100% afwasbaar is! Leverbaar in rustieke en verschillende decoratieve dessins.

Latex spuiten

Bij het traditioneel rollen of schilderen met een blokwitter ontstaan vaak banen, aanzetten, strepen of andere vervelende structuren. Vaak wordt mooi stucwerk daardoor ontsierd. Wij hebben gezocht naar een alternatief.

De oplossing vonden wij in een airless verfspuitsysteem. Naast de regelmatige structuur en laagdikte heeft het airless-systeem als ander groot voordeel dat er aanzienlijk minder nevel ontstaat.

Samen met het vakkundig afplakken zorgt dat voor een perfecte eindafwerking. Het latexspuiten is daarmee een populair alternatief voor het sauzen.

Kijk verder bij referenties