Erkend Betere Schilder

logo_schilderwerken_hermans-4-erkend-betere-schilder

Hermans Schilderwerken is aangesloten bij het “Erkend Betere Schilder” keurmerk.

Uw huis is uw kostbaarste bezit (nou ja, bijna dan), daar moeten we dus zuinig op zijn! Bij het zoeken naar een schilder kiest u dus automatisch een vakman met hart voor uw huis. Iemand die staat voor zekerheid, kwaliteit en garantie. Als erkend Betere Schilder weten wij als geen ander dat u het belangrijk vindt dat alles er weer als nieuw uit ziet. Alle erkend Betere Schilders zijn gediplomeerde vakschilders die kwaliteit van zichzelf eisen en u garantie en zekerheid bieden. Kortom; iemand aan wie u met een gerust hart de sleutels kunt overdragen!

CONSUMENTENBOND:
“Kiest u voor zekerheid, kies een Erkend Betere Schilder!”

Wat betekent ‘BS’ erkend?

Een Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen, zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijke, vertrouwde vakschilder.

Een Betere Schilder verstrekt u een duidelijke, complete, schriftelijke offerte. U weet dus altijd waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf.

Uw Betere Schilder staat borg voor jarenlang plezier van uw prachtige schilderwerk! Afhankelijk van het gekozen verfsysteem, ontvangt u een ruime garantie op binnenschilderwerk, zo kunt u weer jaren onbezorgd genieten van uw mooi geschilderde huis of bedrijfspand…

Vraag snel een offerte aan voor uw schilderwerk en uw huis of bedrijfspand. Het bespaart u immers veel geld indien u te laat uw huis laat schilderen.

www.betereschilder.nl/